Cromhoff_Website_Open_Dag_Header_DIDDH-aspect-ratio-1500-710

Dansen in de Drukpershal met La Fuente! 

Tickets

Kom zaterdag 23 maart a.s. dansen in de Drukpershal met La Fuente en DJ Robba. “Muziek is niet alleen om te horen, maar om te voelen en te ervaren.” Met zijn opzwepende en energieke house muziek, heeft La Fuente ‘de feel good factor’. Uniek in stijl en origineel in geluid. Hij brengt altijd die goede vibe en met La Fuente gaat ‘het dak eraf’!

Voor DJ Robba is het een thuiswedstrijd. Wekelijks draait hij in clubs als Club Dux, Lucky Rijssen en Dancing Bruins. Maar je kunt hem ook kennen van Freshtival of Kingsnight Enschede. Een technische DJ met upliftende beats en sexy dansbare tracks.

De akoestiek van de unieke en imposante Drukpershal is verbazingwekkend goed en maakt de avond compleet. Kortom, een feestje die je niet mag missen.

Kom dansen in de Drukpershal! Om 20.00 uur gaan de deuren open en geniet je van de non-stop flow tot 00.00 uur.

Heb je nog geen tickets? Bestel ze hier en kom alvast in de mood met deze muziek van La Fuente.

Bereikbaarheid & parkeren open dag Drukpershal zaterdag 23 maart!
Aanstaande zaterdag is het al zover. De open dag in de Drukpershal. Het eerste evenement op het Cromhoff terrein. We zijn goed bereikbaar! Of je nou met de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto komt.

Op de plattegrond zijn de (fiets)parkeerplaatsen rondom het terrein aangeduid. Ter plaatse zijn verkeersregelaars om je de weg te wijzen!

Kom je uit Enschede, kom dan vooral lekker op de fiets! We hebben speciale fietsparkeerplekken.

Kom je met de auto, dan willen we je vragen om via de Zuiderval te komen. Op de navigatie kun je het volgende adres aanhouden: https://maps.app.goo.gl/Zjb53qsz6hKKcpvv6
Vanaf daar wijst het zich vanzelf!

Kom je met het openbaar vervoer? Vanuit Enschede Centraal Station kun je de bus pakken naar de Drukpershal. Lijn 1, 2, 73 en 74. Stap uit bij bushalte Rabobank. Vanaf daar is het nog maar een paar minuten lopen naar de Drukpershal. Plan hier jouw route: https://bit.ly/43whBVF

FAQ

De entree van de Drukpershal is via de poort aan de Zuiderval. Navigeer naar de Getfertsingel 43 in Enschede. Daar zie je een poort met twee grote doeken.

Je kan je auto alleen op het evenemententerrein parkeren. Je parkeerplek wordt door de verkeersregelaar aangewezen. Volg de borden P-Auto als je het terrein oprijdt. Het is niet toegestaan om je auto buiten het evenemententerrein te parkeren.

De entree van de Drukpershal is via de poort aan de Zuiderval. Navigeer naar de Getfertsingel 43 in Enschede. Daar zie je een poort met twee grote doeken.

Je kan je fiets alleen op het evenemententerrein stallen in de fietsstalling, die je door de verkeersregelaars wordt aangewezen. Volg de borden P-Fietsen als je het terrein op fietst. Het is niet toegestaan om je fiets buiten het evenemententerrein te parkeren.

De entree van de Drukpershal is via de poort aan de Zuiderval. Navigeer naar de Getfertsingel 43 in Enschede. Daar zie je een poort met twee grote doeken.

Het is niet mogelijk om je auto of fiets op te laden.

De deuren van dit evenement gaan om 20.00 uur open. De avond is om 00.00 uur ten einde.
Voorafgaand aan Dansen in de Drukpershal is de nieuwe horecagelegenheid het Laadperron geopend waar je alvast kunt genieten van een hapje en een drankje, The Vinyl Brothers of zelfs een potje Jeu de Boules.

Het is niet toegestaan om zelf je eigen eten en drinken mee te nemen. Dit kun je op het evenemententerrein kopen. Het is ook niet toegestaan om producten die in glas verpakt zijn mee te nemen. Bijvoorbeeld deodorant of parfum.

Tijdens dit evenement kun je alleen met PIN betalen. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het evenement in de Drukpershal? Neem via de e-mail contact op met lian@cromhoff-enschede.nl