6d199590f28fd41f7c062526a7ee31ad-aspect-ratio-1500-710

Open dag Drukpershal zaterdag 23 maart 2024

achtergrond-logo

Op zaterdag 23 maart wordt er in de oude Drukpershal van Wegener, aan de Getfertsingel, een open dag voor alle inwoners van Enschede georganiseerd. Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen gratis deelnemen aan een speelmarkt met verschillende Paas activiteiten. Bezoekers kunnen kennis maken met het -later dit jaar te openen horeca concept- Laadperron en je kunt de verschillende imposante ruimtes in de Drukpershal van binnen bekijken. Er zijn verschillende muzikale optredens, met als afsluiter DJ La Fuente.

Speelmarkt gratis Paasgerelateerde kinderactiviteiten

Van 13.00 tot 18.00 uur kunnen kinderen tot 12 jaar deelnemen aan diverse gratis kinderactiviteiten bij het Laadperron. Het thema voor de kinderactiviteiten is Pasen. Kinderen kunnen onder andere eieren knutselen met Kaliber, Paas gymmen met Fit & Fun, geschminkt worden door de TwenteNannies, 3D tekenen met Tetem en nog veel meer.

swipe
swipe
swipe
swipe
swipe
swipe

Ontdek uitgaan in
het Laadperron en Drukpershal

Medio dit jaar zal de nieuwe horecagelegenheid, het Laadperron, officieel haar deuren openen. Tijdens deze open dag kunnen bezoekers alvast kennismaken met het Laadperron, waar je onder andere relaxt een potje kunt Jeu de Boulen. De horecagelegenheid waarbij opladen centraal staat. Onder het genot van een speciaal biertje, muziek, en een hapje kun je hier rustig met vrienden, familie, collega’s genieten van een potje Jeu de Boules. En bij opladen hoort ook muziek, vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur zullen de Vinyl Brothers plaatjes draaien.

La Fuente

DJ Robba

Vinyl Brothers

La Fuente

DJ Robba

Vinyl Brothers

Dansen in de imposante Drukpershal

’s Avonds zal ook de grote Drukpershal geopend zijn en kunnen bezoekers van 20.00 uur tot 00.00 uur genieten van optredens van DJ Robba en La Fuente. Voor het avondprogramma zal er tegen gereduceerd tarief ticketverkoop plaatsvinden. Meer info en kaarten zijn te bestellen via onderstaande knop:

kaartverkoop avond

 

“LET OP! De Drukpershal bevindt zich op de eerste verdieping, in het gebouw is geen lift aanwezig”

Robba-RAW-413-scaled-aspect-ratio-768-768
Schermafbeelding-2024-02-09-om-20.34.40-aspect-ratio-768-768
Schermafbeelding-2024-02-09-om-20.30.47-aspect-ratio-768-768

FAQ

Om 13.00 uur gaan de deuren open en zijn er allerlei gratis kinder activiteiten, ook de nieuwe horeca gelegenheid is open. Hier kunnen ouders of bezoekers onder het genot van een hapje en drankje, en vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur met muziek van de Vinyl Brothers genieten. Om 20.00 uur gaan de deuren naar Drukpershal open en zal er tot 00.00 uur gedraaid worden door DJ Robba & afsluitend La Fuente, hiervoor zijn beperkt tickets beschikbaar.

Ook de horeca is open biedt de gehele dag een ruim aanbod in food en drank, zo zijn er verschillende food trucks en speciaal biertjes. En kun je ondertussen een potje jeu de boules spelen. In de Drukpershal zal er tijdens de avond ook voldoende aanbod zijn.

De plannen in het Cromhoff gebied zijn ook in te zien, eveneens is er ruimte om vragen te stellen over het project.

Kijkje in de keuken van ontwikkeling gebied Cromhoff

Deze open dag wordt georganiseerd door Cromhoff. Deze open dag geeft de direct omwonende en alle inwoners van Enschede een kijkje in de keuken hoe de initiatieven op het Cromhoff-terrein zich aan het ontwikkelen zijn. Bezoekers kunnen de bouwplannen van Cromhoff inzien.