Cromhoff_Banners_Socials_OpenDagDrukpershal-aspect-ratio-1500-710

Speelmarkt gratis Paasgerelateerde kinderactiviteiten

Zaterdag 23 maart a.s. van 13.00 tot 18.00 uur kunnen kinderen tot 12 jaar deelnemen aan diverse gratis kinderactiviteiten in de Drukpershal. Het thema voor de kinderactiviteiten is Pasen. Kinderen kunnen eieren knutselen met Kaliber, Paas gymmen met Fit & Fun, geschminkt worden door de TwenteNannies, 3D tekenen met Tetem en nog veel meer.

Bereikbaarheid & parkeren open dag Drukpershal zaterdag 23 maart!

Aanstaande zaterdag is het al zover. De open dag in de Drukpershal. Het eerste evenement op het Cromhoff terrein. We zijn goed bereikbaar! Of je nou met de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto komt.

Op de plattegrond zijn de (fiets)parkeerplaatsen rondom het terrein aangeduid. Ter plaatse zijn verkeersregelaars om je de weg te wijzen!

Kom je uit Enschede, kom dan vooral lekker op de fiets! We hebben speciale fietsparkeerplekken.

Kom je met de auto, dan willen we je vragen om via de Zuiderval te komen. Op de navigatie kun je het volgende adres aanhouden: https://maps.app.goo.gl/Zjb53qsz6hKKcpvv6
Vanaf daar wijst het zich vanzelf!

Kom je met het openbaar vervoer? Vanuit Enschede Centraal Station kun je de bus pakken naar de Drukpershal. Lijn 1, 2, 73 en 74. Stap uit bij bushalte Rabobank. Vanaf daar is het nog maar een paar minuten lopen naar de Drukpershal. Plan hier jouw route: https://bit.ly/43whBVF