afbeelding-scaled-aspect-ratio-1500-710

Ideeën voor de Drukpershal? Laat het ons weten!

De komende 3 tot 5 jaar zijn er verschillende ruimtes, waaronder de indrukwekkende Drukpershal, beschikbaar voor tijdelijk gebruik. We zoeken een gave mix aan activiteiten! Denk aan muziek, kunstexposities of voorstellingen, cultuur, sport- en ontspanningsactiviteiten, sociale activiteiten of bedrijfsactiviteiten. ‘Het Laadperron’ is vanaf medio 2024 als horecapartij in het gebied aanwezig. Er is nog volop ruimte voor andere initiatieven! 

afbeelding-1-scaled-aspect-ratio-1100-525

Met de tijdelijke invullingen maken we een start met de gebiedsontwikkeling Cromhoff. Iedereen kan de komende jaren kennismaken met een uniek nieuw stuk stad in Enschede dat op deze plek gaat ontstaan.

Privépersonen, verenigingen, instellingen en bedrijven die gebruik willen maken van de ruimtes bij Cromhoff, kunnen zich melden bij kwartiermaker Lian Pierik. Je kunt de ruimtes huren voor een dagdeel of een langere periode. Lian maakt, samen met een werkgroep vanuit de gemeente en de projectontwikkelaar, een concept beoordeling van initiatieven op basis van de volgende matrix:

nieuwberichten-scaled-aspect-ratio-1100-525

Indien het evenement op 1 van de 4 criteria een 0 scoort, valt het event af.
Indien het evenement een totaalscore lager dan 8 heeft, valt het af.     

Wanneer er voor dezelfde periode meerdere initiatieven worden ingediend, geldt de hoogste beoordeling. Bij gelijke beoordeling zal in overleg met initiatiefnemers worden gekeken of we de activiteiten in dezelfde periode kunnen plaatsen of opeenvolgend kunnen plaatsvinden. De volgorde van het tijdelijk gebruik baseren we – bij gelijke beoordeling – op het principe: “welke initiatiefnemer het eerst een plan heeft ingediend, krijgt voorrang”.

Heb jij ideeën of aanvragen voor leuke activiteiten in Cromhoff? Wil je weten wat de kosten zijn voor het tijdelijke gebruik? Neem dan vooral contact op met Lian!

lian@cromhoff-enschede.nl
06 50 55 66 65

cromhoff3-aspect-ratio-1100-525